Nieuws

Benders Advocaten

Zoetermeers kantoor failliet

Het Zoetermeerse advocatenkantoor Benders Advocaten is op donderdag 14 december jongstleden failliet verklaard door de rechtbank Rotterdam.

De Dordrechtse curator P. Nuijten wil vooralsnog geen nadere mededelingen doen over de teloorgang van het kantoor. Niet duidelijk is of het faillissement verband houdt met de steekpartij bij Benders Advocaten eind september vorig jaar. Daarbij werd een 38-jarige vrouwelijke advocaat met een mes in haar gezicht gestoken. Ze raakte zwaargewond.

De twee verdachten in die zaak zijn tot op heden spoorloos. Ook hun motief is onduidelijk. De politie heeft camerabeelden van de verdachten vrijgegeven en compositietekeningen verspreid. Bovendien is een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!