Nieuws

DLA piper

DLA Piper wint copyright award

Het Amsterdamse DLA Piper heeft donderdag de Netherlands Copyright Firm of the Year award gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens een ceremonie in The Savoy Hotel in Londen.

De awarduitreiking is een initiatief van het Engelse magazine Managing Intellectual Property. Het magazine onderzoekt jaarlijks binnen 25 landen welke advocatenkantoren, individuen en bedrijven betrokken zijn geweest bij de meest innovatieve en uitdagende zaken binnen het intellectueel eigendom.

Naast winnaar DLA Piper stonden ook de Amsterdamse kantoren Hoyng Rokh Monegier, De Vries & Metman en Brinkhof op de longlist. Zij werden genoemd als winnaars in de subcategorieën Netherlands Patent Contentious, Netherlands Patent Prosecution en Netherlands Trade Mark Contentious.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!